Osallistu mielenosoitukseen

Helsingissä järjestetään mielenosoitus lauantaina 17. helmikuuta. Uuden eläinsuojelulain täytyy olla parempi eläimille. Eläimet eivät voi puolustaa itseään, joten tule paikalle – eläinten puolesta!

Allekirjoita vetoomus

Poliittinen tilanne on eläinten kannalta poikkeuksellisen huono. Tue SEYn päätavoitteita uuteen eläinsuojelulakiin allekirjoittamalla SEYn ja Animalian vetoomus.

Lisäksi

1.    Lue SEYn tavoitteet
Tavoitteenamme on saada eläinsuojelulakiin mahdollisimman paljon eläinten hyvinvointia parantavia määräyksiä. SEYn tavoitteet on koottu tälle sivustolle.

2.    Seuraa eläinsuojelulain valmistelua
Maa- ja metsätalousministeriön nettisivuille on kerätty taustatietoa ja selvityksiä eläinsuojelulain uudistamista varten. Lain valmistelun edetessä tietoja päivitetään.

3.    Keskustele, kommentoi ja jaa sinulle tärkeitä artikkeleita ja nostoja sosiaalisessa mediassa. Seuraa SEYn Facebook-sivua ja Twitter-feediä SEY_ry. Käytä hashtagia #eläinsuojelulaki, jotta mm. päättäjät saavat tietää, kuinka paljon asiasta puhutaan.

4.    Levitä tietoa tavoitteistamme ja tavoista, miten eläinten hyvinvointia voidaan parantaa, ja toteuta niitä omassa arjessa. Paremmilla käytännöillä on suuri merkitys, jos niillä voidaan parantaa yhdenkin eläimen elämää.

5.    Kirjoita yleisönosastolle. Yleisönosastokirjoitukset ovat nopea ja maksuton tapa saada eläinsuojelulle julkisuutta. Eläinsuojelulain uudistus on ajankohtainen asia juuri nyt! Kirjoita, vaikuta ja ota kantaa.

6.    Ota yhteys kansanedustajiin ja kerro, että eläinten asia on sinulle tärkeä.

7.    Tue SEYn toimintaa kaikkien eläinten hyvinvoinnin ja arvostuksen lisäämiseksi, ja liity eläinsuojelukummiksi.